RaceDay

Tak til alle der deltog i Mosten Raceday 25 års jubilæum 2018

Raceday forløb som forventet. Vi vil gerne takke de rigtig mange teams, et engageret publikum, de mange super ihærdige hjælpere, og sidst men ikke mindst, det fantastiske ihærdige officials teams, som foruden dem, vi aldrig ville kunne afvikle et så professionelt arrangeret et dragrace i Mosten.

ALLE nævnte grupper og enkeltpersoner været med til, at Mosten Raceday kunne forblive den succes det er.

Vejret var nogenlunde, dog med et par drillebyger fredag, men vi havde kanonvejr lørdag og søndag.
Fredag, hvor der blev kørt kvalifikationer, var der udfordringer for vores officials. Der var flere saneringer, idet der dukkede regnbyger op. De smed ganske få dråber regn, som hver gang gjorde, at løbet måtte standses indtil banen igen var tør og forsvarlig at køre på. Resultatet blev, at der kun blev kørt to kvalifikationsrunder i alt, og at finalerne derfor blev taget ud fra disse resultater til om lørdagen.

Lørdag, hvor vejrudsigten var noget bedre, blev der kørt finaler hele dagen. Dog var der igen enkelte saneringer, men denne gang fra køretøjer, der ikke kunne tåle belastningen, og med olieudslip til følge.

Der blev sat adskillige rekorder i de forskellige klasser, hvilket selvfølgelig var kørerens fortjeneste, men også et resultat af et supergodt præpareringsarbejde, udført af vores præpareringsteams, der havde arbejdet hårdt på at få lavet en optimal bane til de heftige køretøjer.

Løbet forløb desværre ikke uden uheld, idet Kenni Neergaard, som kørte det andensidste løb på banen, uheldigvis trillede et par omgange i teamets Slingshot dragster. Kenni blev kørt på sygehuset til observation, men blev senere på aftenen udskrevet igen. Slingshotten led en del skade ved uheldet.

Vinderne i de forskellige klasser kan ses på www.DCD.dk

Foruden race var der masser af god musik, bl.a. i Awardhallen, Rockteltet, terrassebaren og i containerbaren. Som altid var der godt gang i den, i containerbaren hver aften. I Awardhallen spillede 12 bands, om at vinde 20.000 kr. I Rockteltet blev der givet max gas til bl.a. Keinstein, Back in Black, DodXL og mange andre superlækre bands. Der var musik for enhver smag. Det har således kun været et spørgsmål om at finde den bar, hvor musikken passede en.

Sidst, men ikke mindst skal gæster og teams have en stor tak fra vores oprydning- og rengøringsfolk, der kunne fortælle, at vores gæster til dette års Raceday, har været super hjælpsomme med at holde pladsen ren og fin weekenden igennem.

Tak for I år.
Mosten Raceday 2018