Handelsbetingelser

Læs om vore handelsbetingelser, når du tilmelder dig et event hos os

Mosten MC
c/o Johnny Kristensen

Bondhøjvej 19B

8950 Ørsted

Tlf.: 86489010
CVR:  25895096

Betaling
Alle beløb der fremgår på hjemmesiden er angivet i danske kroner (DKK), inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger.

Mosten MC tager imod online betalinger med; [Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mobilepay Online]. Vi pålægger ikke dit køb nogle former for transaktionsgebyr.

Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto, når varen afsendes med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Mosten MC benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger, hvilket betyder, at forbindelsen er helt sikker.

Levering
Vi leverer kun varer via Mail. inden for 3-5 dage. men bestræber os på at gøre det hurtigere.

Retur og fortrydelsesret
Der gives ikke returret på varer købt på vores webshop. 

Persondatapolitik
Når du køber en varer og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.
Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger blandt andet i vores håndtering af betaling,  Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

Klagemuligheder
Du kan sende en mail til info@mosten-mc.dk eller ringe på 86489010, hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage.

Hvis du har en klage, og det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, vil du kunne benytte en af følgende muligheder for at klage:
•           Center for Klageløsning, via klageportal v. Nævnenes Hus. Gå til klageportal.
•           Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
•           Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageportal. Gå til EU klageportal.

Ved indgivelse af klage, skal du oplyse/anvende vores mail. info@mosten-mc.dk.