Kære Alle Dragrace Kørere.

Tilmeldingen til dette års Mosten Raceday er jo som mange bekendt åbnet.
Til den store overraskelse, og meget store spænding er det lykkedes os at få lov at afviklet race uden gyldig licens.

Det vil jo som bekendt sige at der ingen personlig kørerforsikring er til dem uden licens udover den de evt selv måtte have og Mosten Mc skal dække evt. skader på 3.part. De kører der kører gennem DMU og DASU vil være dækket personligt gennem deres respektive forbund.

Det licens halløj, har vi ventet på resultatet af med meget stor spænding. Håber at der er mange der vil blive glade for den nyhed om at kunne få lov at gi den gas bare denne ene gang i år.

Den kører på den måde at det vil være efter først til mølle princippet, da vi af pladsmæssige hensyn er kraftigt udfordret af vore kære myndigheder.
Vi er ligeledes af tidligere års erfaringer og efter at have lyttet til jer kørere, blevet enige om for at alle får så meget køretid som muligt at vi kører med 4 kval runder til alle. Dernæst de 4 bedste direkte i en finale. For invitationsklasserne Super Twin, Top Fuel og Top Doorslammer køres der 3 runder fredag og 3 runder lørdag. Kørerne med de 3 hurtigste tider lagt sammen vinder.

Vi i Mosten Mc glæder os til at byde jer velkommen til en weekend hvor vi forhåbentlig får kørt en fantastisk masse fedt race.
tilmelding på www.DCD.nu