Telt – Tenthouse eller Camping. Der er mulighed for det hele 🙂

Der vil være som altid være masser af muligheder for overnatning i telt på områderne omkring Mosten MC. Her har du mulighed for at ligge i vores hyggelige campingskov eller på det store grønne område til højre for dragbanen (grønt område på kort: MC Camp 1 & 2).

Vi gentager muligheden for at leje tenthouses, et koncept fra Skanderborg Festivalen – faktisk en hyggelig camplet uden hjul og med indlagt strøm. Igen i år får de der vil bo i tenthouse deres helt eget og hyggelige VIP hjørne inde i den attraktive og tørre skovbund. Der er rift om de 60 der opstilles og de kan bestilles på www.billetsalg.dk til 3.000,- pr. stk. (se under billetsalg) og indeholder:

  • 2 soveposer, 2 partoutbilletter og tribunebilletter til fredag og lørdag
  • Eget hjørne i den hyggelige skov
  • Der er strøm og lys indlagt
  • Der er 135 x 200 madras
  • Aflåselig safetyboks
  • Fast bund hævet over jorden
  • Plads til bagagen
  • Øl-holder og en masse små praktiske detaljer

Der vil være mulighed for at have campingvogn med til Raceday. Disse vil få deres helt egen camp ude ved bilparkeringen (blåt område på kort: P). Der vil ikke være mulighed for strøm til disse. Campingvogne skal være fjernet igen fra området mandag kl. 12.00 efter Raceday. Prisen for at have en campingvogn parkeret vil være 250,- kr.

Der vil IKKE være mulighed for at køre ind på Raceday området med biler og læsse bagage af. Det må slæbes fra parkeringen og ind på teltpladsen. Så tænk dig om når du pakker.

Brandveje skal respekteres og holdes fri for parkerede motorcykler. Brandvagternes anvisninger skal følges.

Brug af åben ild er STRENGT forbudt i skoven blandt telte og dyre motorcykler – ALLE bør være opmærksomme på dette og hjælpe med at forhindre det.

Som sagt tidligere, er hunde ikke velkomne til RaceDay. Lad dem blive hjemme i vante omgivelser. De vil blive bortvist sammen med deres ejer – hundene hader al den larm og ingen ønsker at vade i deres efterladenskaber.