Popa Chubby – Et kvart århundrede med svedig rockin’ blues Lørdag den 9. marts på Mosten MC, Ørsted.

Popa var på klubtur sidste forår, hvor alle billetter blev revet væk og efter gloværdige koncerter på Blues Heaven og Blues Paradise festivalerne i november, har der været enorm efterspørgsel på den store amerikanske guitarist fra The Bronx i New York.

Født Ted Horowitz, et kraftværk af en musiker der kan få alle guitar-elskende blues- og rockfans op af stolene med sit medrivende og frygtløse guitarspil.

Popa der virkelig rammer den danske ånd spillede tidligere Danmark tyndt og har gennem de sidste 26 år sat sit personlige præg på bluesrocken og hører på flere måder til de allerstørste. Han er uden al tvivl en af de mest arbejdsomme bluesmusikere med ikke færre end 28 album-udgivelser siden vinyl-debut’en i 1992.

Det meste af musikken skriver han selv, men det står klart, at Jimi Hendrix er POPA CHUBBY’s største inspiration, og det tredobbelte album ”Electric Chubbyland” fra 2006 indeholder udelukkende Chubby’s udgaver af Jimi Hendrix-sange. Alt det, selv om Popa Chubby kun var 10 år, da Jimi Hendrix døde, og først krydsede klinger med musikken som 13-årig – og som trommeslager.

Den hårdtpumpede elektriske bluesrockmusik er og vil altid være den overtatoverede Popa Chubbys varemærke. ”Min form for blues er ikke ren,” har Popa Chubby sagt, og han har da også sit helt eget, ofte højspændte, tag på blues-formen. Han bruger gerne elementer fra pop, hiphop, rock og jazz med mere, som oftest med godt resultat.

Inspiration til at spille på guitar fik Popa Cubby faktisk ved at lytte til The Rolling Stones, og så gik han i gang med at grave i 60’ernes lp-reoler efter Cream, Hendrix og meget andet, som har fulgt ham lige siden.

Tilbage i 1992 fik han Årets Pris som ny kunstner i en national talentsøgning på amerikanske radiostationer. Det blev åbningen på en karriere, hvor Chubby har spillet tæt på 300 club-jobs om året, og hvor det – som nævnt – samtidigt blev til det ene album efter det andet, fordi Chubby både som live-musiker og sangskriver var energisk og aktiv som ganske få.

Energien er holdt ved lige, her i 2018 udsendte POPA CHUBBY sit seneste og højt roste album ””Prime Cuts, – The Very Best of the Beast from the East” Koncert kl. 21:00 Lørdag 9. marts. Mosten MC, Bode Engvej 15 Ørsted Dørene åbnes kl 19:00 og der er mulighed for køb af pølser.Entré: kr 200,- + gebyr. Info: 4063 2400

Program:
Kl. 19:00 Dørene åbnes
Kl. 20:00 SUPRICE (1 x 45 min)
Kl. 21:00 POPA CHUBBY (1 x 90 min)

KØB BILLETTEN HER → https://billetten.dk/event/78426