Engelsk Træf i Mosten MC 2020

Igen i 2020 holder vi Engelsk Træf hos Mosten MC i weekenden 5-7 Juni, vi gør som sædvanlig vores bedste for, at det bliver en god oplevelse for alle.

Træfpladsen åbner fredag middag, og allerede sidst på eftermiddagen er der træning på dragstribben. Fredag aften starter med konkurencer ude på pladsen, efterfulgt af tomgangskonkurrence. Vi er stolte af at præsentere Menn in Suiets, som med garanti fylder hallen, med svulmende Rock og Blues, fredag aften og nat.

Lørdag morgen byder Mosten MC som sædvanlig på gratis veldækket morgenbord med alt hvad dertil hører. Efter morgenmaden bliver der kørt trial rundt på pladsen, gå en omgang og nyd stille og roligt de ekvilibristiske motorcykel kørere og deres skønne maskiner. Over middag skal vi på fællestur, Det er i skrivende stund ikke fastlagt hvor turen går hen i 2020, men vi bestræber os på at finde et sted med en fortælling som så kommer oven i en rundtur i vores skønne lokalområde, på turen vil Mosten MC er vært med en lille forfriskning.

Efter fællesturen bliver der kørt Dragrace, hvor alle på engelske maskiner er velkomne til at forsøge sig i disciplinen sprint på 1/8 mile, på vores bane som i år har fået helt nyt asfaldtæppe. Der vil blive uddelt præmier til følgende klasser; 0-499ccm., over 500ccm., modificeret klasse og cykler efter 1988. For dem som bare vil teste og trimme deres cykler uden at køre ud af vejen med tophastighed, komme der tillige en trailer med rullefelt lørdag eftermiddag, som alle kan prøve.

Martha og ”St. Sjørup” vil igen i år servere aftensmad lørdag aften, menuen bliver Mosten gryde.

Weekenden sluttes af med bal i festsalen, det er endnu ikke besluttet hvem der skal spille, men vi garanterer topkvalitet, og gang i den.

Søndag er der igen gratis morgenbord før hjemturen.

Hele weekenden vil det være muligt at købe kolde drikke, kaffe og fastfood.

Entreprisen fastholder Mosten MC på DKK 200,- for hele weekenden, så kom og vær med til festen, sammen med mc venner, i de skønne omgivelser.

MC Hilsen Træfudvalget