Engelsk træf

• PROGRAM OG INFO FOR 2019 KOMMER SNAREST •

Engelsk Træf i Mosten MC 2018

Igen i 2018 holder vi Engelsk Træf hos Mosten MC i weekenden 1-3 Juni, og vi vil gøre vores bedste for, at det bliver en god oplevelse for alle.

Træfpladsen åbner fredag middag, og allerede om eftermiddagen er der træning på dragstribben, vi gentager også succesen med classic trial, som allerede starter fredag aften med en kort træning. I år arrangerer vi igen konkurrencer, øl stafet. Herefter starter festen med tomgangskonkurrence i festsalen. Og fortsætter natten igennem med Nuns with Guns, som vil sørge for at dansegulvet er fyldt op.

Lørdag morgen byder Mosten MC som sædvanlig på gratis veldækket morgenbord med alt hvad dertil hører. Efter morgenmaden bliver der kørt trial i haven. Over middag skal vi på fællestur, i år vil vi, efter en tur rundt i det naturskønne område, besøge stendysserne ved Tustrup, hvor Mosten MC er vært med en lille forfriskning.

Efter fællesturen bliver der kørt Dragrace, hvor alle på engelske maskiner er velkomne til at forsøge sig i disciplinen sprint på 1/8 mile. Der bliver lavet to klasser for klassiske dragracere, så der bliver en for engelske og en åben klasse.
I år serverer Martha og Co. Gl. Estrupgryde
Weekenden sluttes af med bal i festsalen, hvor Rockerdogs spiller op til fest.

Søndag er der igen gratis morgenbord før hjemturen.

Hele weekenden vil det være muligt at købe kolde drikke, kaffe og fastfood.

Entreprisen fastholder Mosten MC på 200 kr. for hele weekenden, så kom og vær med til festen, sammen med mc vennerne, i de skønne omgivelser.

HUSK AT STØTTE VORES SPONSORER – DE STØTTER OS!