Engelsk træf

Igen i 2019 holder vi Engelsk Træf hos Mosten MC i weekenden 31. Maj –2. Juni, vi gør som sædvanlig vores bedste for, at det bliver en god oplevelse for alle.

Træfpladsen åbner fredag middag, og allerede om eftermiddagen er der træning på dragstribben, vi fortsætter igen i år med classic trial, som allerede starter fredag aften med en kort træning. Fredag aften starter med de legendariske konkurencer ude på pladsen, efterfulgt af tomgangskonkurrence.
Nuns with Guns fylder igen i år fredag aften og nat med musik, som vil sørge for at dansegulvet er fyldt op.

Lørdag morgen byder Mosten MC som sædvanlig på gratis veldækket morgenbord med alt hvad dertil hører. Efter morgenmaden bliver der kørt trial i haven. Over middag skal vi på fællestur, dette års fællestur går til Hevringlejren, som er et militært skydetærren i lokalområdet, her vil Mosten MC er vært med en lille forfriskning.
Efter fællesturen bliver der kørt Dragrace, hvor alle på engelske maskiner er velkomne til at forsøge sig i disciplinen sprint på 1/8 mile. Der bliver lavet to klasser for klassiske dragracere, så der bliver en for engelske og en åben klasse.

Igen i år serverer Martha og Co. Gl. Estrupgryde

Weekenden sluttes af med bal i festsalen, hvor Menn in Suiets spiller op til fest.

Søndag er der igen gratis morgenbord før hjemturen.

Hele weekenden vil det være muligt at købe kolde drikke, kaffe og fastfood.
Entreprisen fastholder Mosten MC på 200 kr. for hele weekenden, så kom og vær med til festen, sammen med mc vennerne, i de skønne omgivelser.

HUSK AT STØTTE VORES SPONSORER – DE STØTTER OS!