Mosten MC
Medlemmer
Engelsk Træf
Raceday
Old Bike Meet
Aktiviteter
Mc Camp
Hotel mv.
Galleri
Links
 
 
 
 

 
 
 
INFO AWARD CAMPING PROGRAM ENTREBILLET PRESSE TILMELDING TILMELDTE REGLEMENT BANEN REKORD
   
 
     
     
     

Overnatning til Race Day. Telt – campingvogn, tenthouse – eget eller købt og opstillet telt.
Der vil være som altid være masser af muligheder for overnatning i telt på områderne omkring Mosten MC, i skoven eller på de grønne arealer ved dragbanen.
Vi gentager igen muligheden for at leje tenthouses, et koncept fra Skanderborg Festivalen, faktisk en hyggelig camplet uden hjul, med indlagt strøm. Igen i år får de der vil bo i tenthouse deres helt eget og hyggelige VIP hjørne inde i den attraktive og tørre skovbund. Tenthouses kan bestilles på www.Billetnet.dk. til den favorable pris på 2500,- pr styk. (2 sovepladser incl. 2 soveposer og 2 partout billet til hele weekenden.

Alternativt kan du bestille et telt hos Bikegear.dk, incl 2 liggeunderlag, 2 festival-stole med kopholder, se www.Bikegear.dk og bestil dem der. Teltet hentes i deres spritbod på Race Day lige over for Mostens klubhus.

Der vil være mulighed for at have campingvogn med til Race Day, disse vil få deres helt egen camp ude ved bilparkeringen, der vil ikke være mulighed for strøm til disse. Campingvogne skal være fjernet igen fra området mandag kl. 12.00 efter Race Day.
Der vil ikke være mulighed for at køre ind på Race Day området med biler og læsse bagage af, det må slæbes fra parkeringen og ind på teltpladsen.

Brandveje skal respekteres og holdes fri for parkerede motorcykler, brandvagternes anvisninger skal følges.
Brug af åben ild er STRENGT forbudt i skoven blandt telte og dyre motorcykler, ALLE bør være opmærksomme på dette, og hjælpe med at forhindre det.
Som sagt tidligere, er hunde ikke velkomne til Race Day, lad dem blive hjemme i vante omgivelser.
For de mere magelige, er der mulighed for overnatning på bl.a. Allingåbro Gl. Hotel, som er omdannet til bed & Breakfast, Allingåbro Vandrehjem, eller i sovevognen på Allingåbro Station. Se Google for info.
Politi, hastighed og Spirituskørsel.
Politiet vil som sædvanlig være til stede både før, under og efter Race Day, så tag dig i agt, når du begiver dig til og fra Race Day. I en radius af 21 km omkring Race Day, vil politiet være på lur, og være på stikkerne, for at sikre, at alle kommer helskindet til og fra danmarks fedeste mc-event, og at ingen laver skarnstreger undervejs.
Der vil være mulighed for at få testet sit spritindhold af bikegear.dk, som forestår målingen, inden afgang fra området, benyt muligheden og bevar dit kørekort, samt dit og andres liv, bliv endelig på pladsen, til du er helt klar til at køre, det haster jo ikke med at komme hjem, til den vante trummerum og morgendagens tjans på jobbet.Betalingsmiddel på Race Day ”Race Dollar” bonner.
Race Dollar er det eneste anerkendte betalingsmiddel i barerne og i mad-boderne. I kræmmerboderne kan der dog anvendes både kontanter og bonner.
Bon-hæfter købes i banken ved klubhuset, som har åben døgnet rundt, ikke forbrugte bonner kan tilbageveksles indtil søndag kl. 12.00.
Bon hæfter fra tidligere år kan ikke anvendes og destrueres straks de forsøges anvendt.

Gratis morgen mad
Som sædvanlig er Mosten MC vært ved et flot morgenbord i festteltet, fredag, lørdag og søndag morgen mellem 07.00 og 9.30, hvilket er med i købet af din entrebillet, (så kom ikke her og sig det er for dyrt).
Friskbagte rundstykker, rugbrød, lune frikadeller, varm leverpostej, marmelade, ost og pålæg, biksemad, frisk frugt m.m. og selvfølgelig mælk og kaffe.
Igen vil det være os en stor hjælp, hvis I vil rydde op efter jer selv når I har spist, og smide det i affaldssækken for enden af bordet, så det er ryddeligt og pænt til de næste der kommer til bordet. Tak.
 

 

©Copyright 2004. Mosten MC